1288

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293
Dasawarsa: 1270-an  1280-an  1290-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1288 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1288&oldid=808358"