Paus Benediktus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus I
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 2 Juni 575
Term ended 30 Juli 579
Sadurungé Yohanes III
Diterusaké Pelagius II
Personal details
Jeneng lair Benediktus
Lair boten dipunmangertos
Pati 30 Juli 579
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus I (???-30 Juli 579) ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 2 Juni 575 dumugi 30 Juli 579.


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pelagius II