Paus Benediktus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benediktus I
Emblem of the Papacy.svg
Installed2 Juni 575
Term ended30 Juli 579
SadurungéYohanes III
DiterusakéPelagius II
Personal details
Jeneng lairBenediktus
Lairboten dipunmangertos
Pati30 Juli 579
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus I (???-30 Juli 579) ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 2 Juni 575 dumugi 30 Juli 579.


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pelagius II