Paus Benediktus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus I
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed2 Juni 575
Term ended30 Juli 579
SadurungéYohanes III
DiterusakéPelagius II
Personal details
Jeneng lairBenediktus
Lairboten dipunmangertos
Pati30 Juli 579
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus I (???-30 Juli 579) ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 2 Juni 575 dumugi 30 Juli 579.


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pelagius II