Paus Leo VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Leo VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (936-939).