Paus Sergius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Sergius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (844-847).