Paus Yohanes IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (898-900).