Paus Yohanes IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (898-900).