Paus Eugenius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Eugenius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1431-1447).