Paus Benediktus XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus XII
Benedikt XII1.png
Asma wiyosan Jacques Fournier
Wiwit mengku 20 Desember 1334
Dumugi 25 April 1342
Dipunrumiyini Yohannes XXII
Dipunlajengaken Clemens VI
Miyos ±1280
Saverdun, Perancis
Séda 25 April 1342
Avignon, Perancis
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Benediktus XII, kanthi asma wiyosan Jacques Fournier (Saverdun, Perancis, ±1280Avignon, Perancis, 25 April 1342), punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 20 Desember, 1334 dumugi 25 April 1342.


Dipunrumiyini
déning:
Yohannes XXII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens VI


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.