Paus Clemens VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens VI

Paus Clemens VI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1342-1352).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]