Paus Clemens VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens VI

Paus Clemens VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1342-1352).