Paus Yohanes XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (955-963).