Paus Yohanes XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (955-963).