Paus Zosimus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Zosimus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (417-418).