Paus Zosimus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Zosimus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (417-418).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
...
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
...