Paus Gregorius XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1406-1415).