Paus Gregorius XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gregorius XII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1406-1415).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]