Paus Yohanes XVIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XVIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1003-1009).