Paus Yohanes XVIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Yohanes XVIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1003-1009).