Paus Gregorius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Gregorius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (827-844).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Valentinus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sergius II