Paus Gregorius V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (996-999).