Paus Clemens V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens V

Paus Clemens V punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1305-1314).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]