Paus Clemens V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens V

Paus Clemens V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1305-1314).