Paus Clemens XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens XIII

Paus Clemens XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1758-1769).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens XIV