Paus Clemens XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens XIII

Paus Clemens XIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1758-1769).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens XIV