Paus Clemens XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens XII

Paus Clemens XII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1730-1740).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XIV