Paus Clemens XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens XII

Paus Clemens XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1730-1740).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XIV