Paus Clemens XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens XII

Paus Clemens XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1730-1740).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XIV