Paus Celestinus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Celestinus V
B Colestin V.jpg
Installed7 Juli 1294
Term ended13 Dhésèmber 1294
SadurungéNikolas IV
DiterusakéBonifatius VIII
Personal details
Jeneng lairPietro Angelerio
Lair1215
Pati19 Mèi 1296

Paus Celestinus V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1294).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Angelerio.


Dipunrumiyini
déning:
Nikolas IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Bonifatius VIII