Paus Celestinus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Celestinus V
B Colestin V.jpg
Installed 7 Juli 1294
Term ended 13 Dhésèmber 1294
Sadurungé Nikolas IV
Diterusaké Bonifatius VIII
Personal details
Jeneng lair Pietro Angelerio
Lair 1215
Pati 19 Mèi 1296

Paus Celestinus V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1294).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Angelerio.


Dipunrumiyini
déning:
Nikolas IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Bonifatius VIII