1235

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240
Dasawarsa: 1220-an  1230-an  1240-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1235 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1235&oldid=808299"