1220-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Dasawarsa 1220-an iku kaurut saka taun 1220 nganti 1229.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]