1229

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1034
Dasawarsa: 1210-an  1220-an  1230-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1229 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1229&oldid=808288"