Paus Celestinus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Celestinus IV
B Colestin IV.jpg
Installed25 Oktober 1241
Term ended10 November 1241
SadurungéGregorius IX
DiterusakéInnosentius IV
Personal details
Jeneng lairGoffredo Castiglioni
Lair???
Pati10 November 1241

Paus Celestinus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1241).

Panjenenganipun asma aslinipun Goffredo Castiglioni.


Dipunrumiyini
déning:
Gregorius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosentius IV