Paus Innosentius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Innosentius IV

Paus Innosentius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1243-1254).