Paus Innosentius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Innosentius IV

Paus Innosentius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1243-1254).