Paus Innosentius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Innosentius IV

Paus Innosentius IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1243-1254).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]