Paus Celestinus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Celestinus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 25 September 1143
Term ended 8 Maret 1144
Sadurungé Innosentius II
Diterusaké Lusius II
Personal details
Jeneng lair Guido di Castello
Lair ???
Pati 8 Maret 1144

Paus Celestinus II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1143-1144).

Panjenenganipun asma aslinipun Guido di Castello



Dipunrumiyini
déning:
Innosentius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Lusius II