Paus Innosentius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Innosentius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1130-1143).