Paus Innosentius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Innosentius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1130-1143).