Paus Innosentius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innosentius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1130-1143).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.