Dhaptar negara miturut bawana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar negara-negara miturut bawana sekaliyan ibukutha lan kutha-kutha wigati ing negara-negara mau:

Afrika[sunting | sunting sumber]

Asia[sunting | sunting sumber]

Eropah[sunting | sunting sumber]

Amerika[sunting | sunting sumber]

Amerika Lor lan Amerika Tengah[sunting | sunting sumber]

Amerika Kidul[sunting | sunting sumber]

Oseania[sunting | sunting sumber]

Australia lan Selandia Baru[sunting | sunting sumber]

Melanesia[sunting | sunting sumber]

Mikronesia[sunting | sunting sumber]

Polinesia[sunting | sunting sumber]

Ugi pirsani[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]