Liechtenstein

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fürstentum Liechtenstein
Motto: 
Lagu kabangsanOben am jungen Rhein
Ibu kutha Vaduz
Largest city Schaan
Basa resmi Jerman
Pamaréntahan Monarki konstitusional
Kamardikan
 -  Banyu (%) bisa ora digubris
Pedunung
 -  2005 estimate 33.717 (188)
 -  - census -
PDB (KKB) 2005 i: estimate
 -  Total US$0,82 miliar (177)
 -  Per capita US$25.000 (27)
Valuta Franc Swiss (CHF)
Zona wektu (UTC+1)
 -  Summer (DST)  (UTC+2)
Kodhe tilpun 423
Internet TLD .li

Kapangèranan Liechtenstein iku sawijining negara cilik sing kakurung daratan. Negara iki papané ana ing sisih wétan Kali Rhein, antara negara Austria lan Swiss. Kabèh urusan ngamanca negara sing basa Jerman iki diurus déning Swiss. Liechtenstein ngandhalaké pangolèhan saka sektor pariwisata, utamané saka pangadolan prangko.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Liechtenstein&oldid=882663"