Svalbard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Svalbard
Gendéra Norwegia
(Gendéra Norwegia)
Motto: Ora ana
LocationSvalbard.png
Basa resmi Basa Norwegia
Ibu kutha Longyearbyen
Raja Harald V
Gubernur Odd Olsen Ingero
Wilayah
 - Total
Urutan ka-122
62.049 km²
Pedunung
 - Total (2004)
 - Kapadhetan
Urutan ka-230
2.756
0,04/km²
Mata uang Krone Norwegia
Zona wektu
 - pada musim panas
CET (UTC+1)
CEST (UTC+2)
Lagu kabangsan Ja, vi elsker dette landet
TLD .no (.sj dialokasikan nanging ora dianggo)
Kodhe telepon 47

Kapuloan Svalbard kuwi wilayah paling lor Norwegia kang dumunung ing Samudra Arktik, sisih loré Eropah Dharatan. Svalbard minangka sawiji kapuloan kanthi Longyearbyen minangka ibu kutha. Pulo kang padhet pedunungé yakuwi Spitsbergen, Bjornoya lan Hopen.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Svalbard&oldid=812834"