Pariwisata

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tourism.png

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing ndukung aktivitas iki.

Destinasi pariwisata ing Tanah Jawa[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pariwisata&oldid=862774"