Stockholm

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pemandangan kutha Stockholm

Stockholm [stɔkːɔlm] Swara rungokna iku ibu kutha Swédia. Kutha iki nduwèni pedunung watara 760.000 jiwa jroning kutha iku dhéwé, ananging bisa nganti 1.704.930 jiwa (2005) kanggo Stockholm Raya. Kutha iki nduwé tlatah sing jembaré 188 km².

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Stockholm ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stockholm&oldid=816143"