Port Moresby

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Port Moresby.

Port Moresby kuwi ibukutha sekaligus kutha paling gedhé ing Papua Nugini. Pedunungé ana 5.959.000 jiwa (2005).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Port_Moresby&oldid=814470"