Moroni, Komoro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Moroni
موروني Mūrūnī
Pusat kutha Moroini, Ibu kota Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
[[file:Cithakan:Location map Comoros|300px|Moroni, Komoro is located in Cithakan:Location map Comoros]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Comoros|6x6px|Moroni|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi">Moroni
Lokasi Moroni ing Pulo Grande Comore
Coordinates: 11°45′S 43°12′E / 11.75°S 43.2°E / -11.75; 43.2
Negara Flag of Komoro Comoros
Pulau Grande Comore
Ibu kutha 1962
Populasi (2003)
 • Total 60.200 (estimasi)
Zona wektu Eastern Africa Time (UTC+3)

Moroni (basa Arab: موروني Mūrūnī) iku kutha paling gedhé ing negara kapuloan Komoro lan wiwit taun 1958 uga dadi ibukuthané. Ing basa Komoro, Moroni tegesé "ing atiné geni", mbokmenawa jalaran lokasiné cedhak karo gunung geni Kathala.[1] Pedunung kutha iki ana watara 60.200 jiwa miturut cacah taun 2003.[2][3]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Lonelyplanet.com". Lonelyplanet.com. http://www.lonelyplanet.com/comoros/grande-comore/moroni. Retrieved 2010-07-03.
  2. ^ USA Today Travel Guides.[pranala nonaktif]
  3. ^ Encyclopædia Britannica (2008-04-24). "Encyclopedia Britannica". Britannica.com. http://www.britannica.com/EBchecked/topic/392714/Moroni. Retrieved 2010-07-03.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moroni,_Komoro&oldid=830218"