Malabo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Malabo minangka ibukutha Guinea Khatulistiwa, kang dumunung ana ing sisih loré pulo Bioko (sadurungé duwé jeneng pulo Fernando Pó). Kutha iki kutha kang nomer loro paling gedhé ing negara iki, yaiku sakwisé Bata ing Rio Muni kang dumunung ana ing wilayah dharatan Afrika. Ing taun 2005, pedunungé ana 155.963 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malabo&oldid=834376"