Lobamba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Lobamba ing Swaziland

Lobamba kuwi ibukutha tradisional lan legislatif Swaziland, panggonan kantor Parlemèn lan uga Queen Mother. Kutha iki dumunung ing sisih kulon negara, ing lembah Ezulwini, 16 km saka Mbabane, lan dumunung ana ing in distrik Hhohho. Cacahing pedunung watara 5,800 jiwa.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 26°28′S, 31°12′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lobamba&oldid=814587"