Mbabane

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
[[file:Cithakan:Location map Swaziland|240px|Mbabane is located in Cithakan:Location map Swaziland]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Swaziland|6x6px|Mbabane|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi">Mbabane
Lokasi Mbabane ing Swaziland.
Coordinates: 26°19′S 31°08′E / 26.317°S 31.133°E / -26.317; 31.133
Negara Flag of Swaziland Swaziland
Distrik Hhohho
Populasi (2003)
 • Total 95.000
Website http://www.mbabane.org.sz/
Peta lokasi Mbabane

Mbabane kuwi ibukutha sekaligus kutha paling gedhé ing Swaziland. Pedunungé ana 76.200 jiwa (2004). Pusat administratif Swaziland dipindahaké saka Manzini menyang kutha iki ing taun 1902.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mbabane&oldid=814583"