Maseru

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Maseru
Map of Lesotho showing Maseru.
Coordinates: 29°19′S 27°29′E / 29.31°S 27.48°E / -29.31; 27.48
Negara Lesotho
Distrik Maseru
Madeg 1869
Wewengkon
 • Total 138 km2 (53 sq mi)
Èlevasi 1.600 m (5,200 ft)
Populasi (2006)
 • Total 227.880
Zona wektu South Africa Standard Time (UTC+2)

Maseru (IPA: /mɑseʀu/) kuwi ibukutha negara Lesotho. Dumunung ing pinggir Kali Mohokare, wewatesan karo Afrika Kidul, kutha iki mung siji-sijiné kutha gedhé ing Lesotho, kanthi populasi watara 227,880 jiwa (2006).

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Daftar kutha kembar, katetepaké sacara internasional.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Sister Cities International (2007). "Online Directory: Lesotho, Africa". ditilik 12 Oktober, 2007.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Maseru ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Maseru ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maseru&oldid=827253"