Texas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Map of Texas, showing major cities and roads

Texas (IPA: /ˈtɛksəs/) kuwi negara bagéyan Amérika Sarékat kang dumunung ing sisih kidul-tengah. Texas misuwur kanthi julukan negara bagéyan Lone Star. Austin kuwi minangka ibukuthané. Texas kuwi negara bagéyan paling gedhé kaloro miturut jembar wewengkon lan cacahing pedunung, kanthi jembar 268.820 square miles (696,200 km²) lan pedunung 23.9 yuta jiwa. Houston kuwi kutha sing paling gedhé ing Texas. Dallas/Fort Worth area minangka tlatah metropolitan kang paling gedhé.


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Temokna informasi luwih akèh ing Texas kanthi nggolèki ing proyèk kagandhèng Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Dictionary definitions saka Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Textbooks saka Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Quotations saka Wikiquote
Wikisource-logo.svg Source texts saka Wikisource
Commons-logo.svg Images and media saka Commons
Wikinews-logo.svg News stories saka Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Learning resources saka Wikiversity
State Government
  • (en) The State of Texas
  • (en) Texas State Databases - Annotated list of searchable databases produced by Texas state agencies and compiled by the Government Documents Roundtable of the American Library Association.
U.S. Government
Other

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Texas ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Texas&oldid=827263"