Pulo Baker

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pulo Baker iku sawijining pulo koral cilik, utawa atoll, ing Samudra Pasifik lor. Pulo iku dumunung persis ing saloré garis katulistiwa. Pulo iki duwèké Amérika Sarékat. Ora ana jalma menungsa sing manggon ing pulo iki anané mung sato kéwan

Ing pulo iki uga ora ana wit-é. Pulo iki diubengi déning karang koral, sing marakaké angèl dicedhaki nganggo prau.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Baker&oldid=821414"