Pulo Jarvis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pulo Jarvis iku sawijining pulo duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki ora ana pedunungé. Pulo Jarvis sacara resmi dadi wilayah Amérika Sarékat ing taun 1858.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Jarvis&oldid=821397"