Atol Palmyra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Atol Palmyra

Atol Palmyra iku sawijining pulo ing sisih lor Samudra Pasifik. Pulo iki ora ana pedunungé. Pulo iki didadèkaké reservasi alam déning Amérika Sarékat kanthi jeneng Palmyra Atoll National Wildlife Refuge.

Ing taun 2005, sawijining tim ilmuwan saka saindhenging donya ngadegaké stasiun riset ing pulo iki kanggo nyinaoni lingkungan pulo.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atol_Palmyra&oldid=821430"