Kapuloan Virgin Amérika Sarékat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
United States Virgin Islands
Gendéra Kapuloan Virgin Amérika Sarékat
Motto: "United in Pride and Hope"
LocationUSVirginIslands.png
Basa resmi Inggris
Ibu kota Charlotte Amalie
Gubernur Charles Wesley Turnbull
Wilayah
 - Total
 - % banyu

352 km²
1%
Pedunung
 - Total (2006)
 - Kapadhetan

109.343 jiwa
354/km²
Mata uang Dolar AS (USD)
Zona wektu UTC-4
Lagu kabangsan Virgin Islands March
TLD .vi
Kode telepon +340

Kapuloan Virgin Amérika Sarékat yakuwi sawijining wilayah kang ora kagabung (unincorporated territory) duwéké Amérika Sarékat ing kawasan Karibia. Sacara geografis, wilayah iki klebu bagéyan saka Kapuloan Virgin. Kapuloan Virgin AS dumadi saka papat pulo utama: St. Thomas, St. John, St. Croix lan Water Island; lan pulo-pulo cilik liyané.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]