Guadeloupe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Région Guadeloupe
Bendera Guadeloupe
(Bendera Perancis) | (Lambang Guadeloupe)
Peta Perancis nuduhaké lokasi Guadeloupe
Ibu kutha Basse-Terre
Jembar dharatan 1.702 km²
Presidhèn Regional Victorin Lurel
Pedunung
 - perk. 2010
 - sensus 1999
 - Kapadhetan

455.000
422.497
266/km² (2005)
Arrondissement 3
Kanton 43
Komun 34
Départemèn Guadeloupe
{{{cathetan}}}

Guadeloupe iku sawijining negara pulo ing Karibia. Ibu kuthané yaiku ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guadeloupe&oldid=812658"