Kapadhetan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kapadhetan yakuwi kasil bagi cacahé obyek tumrap jembaré tlatah. Satuan kang dipigunakaké yakuwi satuan/jembar tlatah, umpamané: iji/m2.

Contoné, kapadhetan pedunung disebut minangka 65 wong/km2.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapadhetan&oldid=820008"