Pulo Navassa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Pulau Navassa

Pulau Navassa (basa Inggris: Navassa Island; Basa Kreol Haiti: La Navase) kuwi sawijining pulo kang ora ana pedunungé ing Segara Karibia kang dikelola déning Dinas Perikanan lan Margasatwa Amérika Sarékat. Navassa klebu wilayah kang ora kagabung (unincorporated territory) duwèké AS. Haiti nge-klaim kepemilikan pulo iki.

Pulo kang jembaré 5,2 km² iki dumunung 160 km sisih kidul Teluk Guantanamo, Kuba, watara ping seprapaté let antara Haiti lan Jamaika.


Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Navassa&oldid=812728"