Pulo Howland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Howland Island map

Pulo Howland iku sawijining pulo cilik ing Samodra Pasifik lor, ing sacedhaking garis katulistiwa. Pulo iki duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki minangka papan kanggo urip sato kéwan (ora ana pedunung manungsa).

Lokasi[sunting | sunting sumber]

Pulo Howland dumunung ing koordinat 0 48 N, 176 38 W

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Howland&oldid=821398"