Karang Kingman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Karang Kingman utawa Kingman Reef iku sawijining karang koral ing sisih lor Samudra Pasifik, diduweni dening Amérika Sarékat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karang_Kingman&oldid=869412"