Samoa Amérika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Samoa Amerika

Samoa Amérika (basa Inggris: American Samoa) kuwi sawijining wilayah ora kaorganisasi lan kapisah duwèké Amérika Sarékat sing dumunun ana ing bagéan kidul Samudra Pasifik, ing sawétané negara Samoa.

Populasiné ing taun 2003 ana 70.260 jiwa kanthi kapadhetan pedunung 353/km². Lagu kebangsaané yakuwi Amérika Samoa.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Nagari-nagari ing Oseania
Australia | Fiji | Kiribati | Kapuloan Marshall | Negara Federasi Mikronesia | Nauru | Palau | Papua Nugini | Samoa | Selandia Anyar | Kapuloan Solomon | Tonga | Tuvalu | Vanuatu
Dependensi: Pulo Baker | Kapuloan Cook | Guam | Hawaii | Pulo Jarvis | Kaledonia Anyar | Kapuloan Mariana Lor | Atol Midway | Niue | Pulo Norfolk | Pulo Paskah | Kapuloan Pitcairn | Polinesia Perancis | Samoa Amerika | Tokelau | Pulo Wake | Wallis lan Futuna
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Samoa_Amérika&oldid=815292"