Puerto Riko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Estado Libre Asociado de Puerto Rico
Commonwealth of Puerto Rico
Motto: Joannes Est Nomen Eius
(Latin: "Jenengé John")
Lagu kabangsanLa Borinqueña
Ibu kutha
and largest city
San Juan
Basa resmi Spanyol, Inggris
Pamaréntahan Persemakmuran
Kamardikan
 -  Banyu (%) 1,6%
Pedunung
 -  2006 estimate 3.937.316 (-)
 -  - census -
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$68,95 miliar (-)
 -  Per capita US$17.700 (-)
Valuta Dolar AS (USD)
Zona wektu (UTC-4)
 -  Summer (DST)  (UTC-4)
Kodhe tilpun 787 dan +939
Internet TLD .pr

Persemakmuran Puerto Riko kuwi sawijining persemakmuran kanthi wilayah terorganisasi ing ngisor naungan Amérika Sarékat. Puerto Riko dumunung ana ing sisih wétan Republik Dominika ing Karibia bagéyan wétan-lor. Puerto Riko dipérang dadi 78 munisipalitas.

Tokoh[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Puerto Riko ing Wikivoyage


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puerto_Riko&oldid=816114"