Cotonou

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Cotonou is located in Benin
Cotonou
Lokasi Cotonou ing Benin
Coordinates: 6°22′N 2°25′E / 6.367°N 2.417°E / 6.367; 2.417
Negara Flag of Benin Benin
Departmen Littoral Department
Pamaréntahan
 • Mayor Nicéphore Soglo (2003-present)
Èlevasi 51 m (167 ft)
Populasi (2006)
 • Total 761.137

Cotonou kuwi kutha paing gedhé ing Benin. Pedunungé watara 690.000 jiwa (2004).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cotonou&oldid=877538"