Ibu kutha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Ibukutha)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ibu kutha, utawa kutha praja yakuwi kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani sawijining tlatah utawa negara. Contoné ibu kutha provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ibu_kutha&oldid=804791"